Friday, 29 July 2011

Stuffed peppers


Mitä tehdään kun on kamala nälkä ja kaapissa on kaikenlaisia hölmöjä jämiä viikonlopun kokkailuista. Esimerkiksi kenen idea oli jättää yksi ainokainen tuoremakkara näpöttämään jääkaappiin?

Kokosin kaikki jämät yhteen ja lopputulos oli aika maukkaat täytetyt paprikat!

Täytetyt paprikat

2 paprikaa

1 tuoremakkara
2 rkl tuorejuustoa
50g Feta-juusto murustettuna
1 silputtu punainen chili
1 murskattu valkosipulinkynsi
silputtuja tuoreita yrttejä (korianteria, persiljaa jne.)
oliiviöljyä
suolaa
pippuria

juustoraastetta

Puolita paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat matalaan uunivuokaan. Kaada paprikoihin hieman oliiviöljyä ja ripottele suolaa ja pippuria päälle. Sekoita kaikki loput aineet keskenään tahnaksi ja jaa täyte paprikoihin. Ripottele paprikoiden päälle reippaasti juustoraastetta ja paista 180c uunissa n. 30 minuuttia.


What do you do when you are very hungry and all you can find are some silly leftovers from the weekend. For example whose idea was to leave a single sausage by itself in the fridge?
I got everything together and the result was actually pretty nice stuffed peppers!

Stuffed peppers

2 peppers

1 sausage
2 tbsp cream cheese
50g crumbled Feta-cheese
1 chopped red chilli
1 chopped garlic
chopped herbs (parsley, coriander etc.)
olive oil
salt
pepper

grated chese

Cut the peppers in half, remove the seeds and place into a shallow baking tray. Pour a little bit of olive oil to them and sprinkle with salt and pepper. Mix all the rest of the ingredients to a paste and spread on the peppers. Top with plenty of grated cheese and put in the 180c oven for 30 minutes or so.

No comments:

Post a Comment