Friday, 22 January 2010

Girl's night in


"When the cat is away, the mice will play", tai miten se nyt menikään... No kuitenkin, Perjantai-iltana T oli poikien kanssa ulkona ja minä en malttanut odottaa koti-iltaa telkkarin ääressä. Päätin palkita itseni hurjan työviikon päätteeksi nachoilla ja guacamolella, ja hömppäsarjoja sohvalla katsoessa enpä olisi parempaa Perjantai-naposteltavaa keksiä.

Otin Siskot Kokkaa- blogista mallia ja paistoin jauhelihan tacoseoksen sekä tomaatti- ja paprikakuutioiden kera ennenkuin ripottelin sen nachojen päälle ja päällystin paljolla juustoraasteella ja iskin uuniin grillivastuksen alle hetkeksi. Nachojen kera söin omatekemää herkku- guacamolea ja hapankermaa. Nam!

Emman Guacamole

2 kypsää avocadoa
2 valkosipulinkynttä
(punasipulia)
Paljon tuoretta chiliä
Lime-mehua maun mukaan
Tuoretta korianteria
Ripaus suolaa

Muussaa avocadot ja silppua kaikki muut ainekset pieneksi ja sekoita avocadojen joukkoon."When the cat is away, the mice will play". On Friday night T had a boy's night out, and I couldn't wait for a quiet night in front of the telly. I decided to treat myself after a mad week at work with nachos and guacamole, and when watching silly tv-series in sofa I thought that there couldn't have been more suitable snack to go with.

I copied the style from Siskot Kokkaa-blog, and fried the mince with taco-mix as well as tomato- and red pepper cubes. I poured the mix on top of the nachos, topped with loads of cheese and put under a grill for couple of minutes. I had the nachos with some great guacamole and sour cream. Yum!

Emma's Guacamole

2 ripe avocados
2 cloves of garlic
(little bit of red onion)
Loads of fresh chilli
Lime juice
Fresh coriander
Pinch of salt

Mash the avocados and chop everything else as small as possible and add to the avocados.

No comments:

Post a Comment