Monday, 24 May 2010

Summer daysAi että mitäkö meille kuuluu? No meille kuuluu tätä:


...ja tätä...


...ja tätä...


...ja tätä!

Näinä ihanan lämpiminä kesäpäivinä on ollut mukava hommailla katolla ja leikkiä vähän puutarhuria.

This is what we've been up to lately. On these lovely summer days, it has been great to try little gardening and see how the plants really love the sun.

6 comments:

 1. Hyviltä näyttävät! Oon mä tuosta kattoterassista hiukan kade...

  Olen tulossa Lontooseen loppuviikoksi yhdistetylle työ- ja huvimatkalle. Mitään uusia ruoka-aiheisia suosituksia? Ravintoloita, kauppoja tai tapahtumia?

  ReplyDelete
 2. Heips ja tervetuloa!
  Riippuu tietenkin hieman etta missa suunnassa oleskelet kun tanne tulet, mutta jos olet viela Lauantaina maisemissa niin kay ihmeessa Borough-markkinoilla (London Bridge) aamulla katselemassa, haistelemassa ja maistelemassa. Mita aikaisemmin olet liikeella niin sita parempi. Jos saat sallii niin voit koukata sielta aamiaista/lounasta ja menna Tower Bridgen kupeeseen istuskelemaan. Borough-markkinan ylapuolella on myos tosi kiva ravintola Roast mika tarjoaa esim. tosi mukavaa aamiaista. Kannattaa tosin varata poyta. Samalta suunnalta loytyy myos tosi kiva ravintola Village East, ja koko Bermondsey Street on mukavan kotoisa varsinkin iltaisin ja sielta loytyy pari tosi kivaa pubia myos.
  Tama viikonloppu on Bank-holiday taalla, eli saattaa olla aika hassakaa aika ajoin. Chelsea Flower Show on auki Lauantaihin asti, ja jos lanteen eksyt niin kay katsastamassa legendaarinen River Cafe Hammersmithissa.
  Kannattaa tsekata TimeOutin ja London Eating nettisivut, josta loytyy lisaa tippeja viikonlopulle.
  Mukavaa lomaa, toivottavasti saat suosii ja jos tarvit apua tai lisaa tarppeja niin otahan vain yhteytta!

  ReplyDelete
 3. Joo tuo teidän kattoterassi on kyllä aika kateutta aiheuttava! Istutin sunnuntaina kukkalaatikkoon ikkunalaudalle rucolaa - maltan tuskin odottaa siementen itämistä!

  ReplyDelete
 4. Kiitos Emma! Borough Marketilla ajattelin käydä taas. Siitä kun on tullut ihan vakipaikka Lontoossa käydessä. Tuo Bermondsey Street on jäänyt itseltä väliin, joten se täytyy käydä tsekkaamassa.

  Bunkkaan ihan Great Portland Streetin aseman lähellä ja työt ovat Cityssa. Jostain syystä tietyissä paikoissa (Soho, Govent Garden, Charing Cross St.) tulee käytyä niin paljon, että pitää tarkoituksella etsiä jotain uutta nähtävää, ettei päädy aina samoille mestoille.

  Miten Camden? Ilmeisesti siellä ei kamalasti ole ruokanähtävää, vaikka värikäs paikka onkin?

  ReplyDelete
 5. Vietan hurjasti aikaa Camdenissa kun siellapain tuli asusteltua parisen vuotta ja ystavat ovat viella siella, mutta kuten sanoit se ei valttamatta ole mikaan maailman paras mesta ruokapaikkoja ajatellen.
  Mutta kay ihmeessa katsastamassa ja testaamassa esim. Gilgamesh, silla on aika hyva maine ja ihanat drinkit ja kattoterassi. Ja mainitsin jo aikaisemminkin HiSushin mika on ihan kanaalin varrella, sekin on mukava paikka istuskella viikonloppuisin.

  ReplyDelete
 6. Bonito blog, gracias por compartir, me gusta.

  ReplyDelete