Friday, 21 May 2010

Mango Salsa



Söin ekaa kertaa tätä kyseistä herkkua ystäväni Johannan juhannus-juhlissa muutama vuosi sitten, ja ihastuin kertakaikkiaan. Salsa sopii ihan älyttömän hyvin kaikenlaisen grillatun lihan kanssa ja on vaan niin ylipäätään ihanan kesäistä. Meillä tätä on yleensä tehty Jamaikalaisen Jerk-Chickenin seuraksi mutta kuten sanoin, salsa kyllä toimii kaikenlaisen lihan kanssa.

Mango Salsa

2 mukavan kypsää mangoa
1 pieni punasipuli
tuoretta chiliä maun mukaan
puolikkaan limen mehu
suolaa
pippuria
tuoretta korianteria

Leikkaa mango, chili ja punasipuli mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Sekoita ja lisää limen mehu ja mausteet. Lisää lopuksi paljon tuoretta korianteria.

Pics from here and here

I first tried this salsa couple of years ago at my friend Johanna's mid-summer party, and totally fell in love with it. It goes so well together with any kind of barbecued meat and it's overall just so fresh and summery. We normally have it with Jerk Chicken, but as I said, it's great with any kind of meat.

Mango Salsa

2 ripe mangoes
1 red onion
fresh chilli as much as you want
juice of half a lime
salt
pepper
fresh coriander

Cut the mango, chilli and red onion into small cubes. Mix and add the lime juice and salt and pepper. Last chop loads of fresh coriander and mix again.

No comments:

Post a Comment