Monday, 14 December 2009

Time to chill


Olipas kiireinen viikonloppu! Kun joulua kohti kovalla tahdilla lähestytään, kalenteri tuppaa puskemaan täyteen kaikenmaailman pikkujouluja ja kiireitä. Tuntuu että aika loppuu ihan kesken, kun jo ensi Lauantaina pitäisi pyrähtää Suomeen joulun viettoon.

Kaiken kiireen keskellä päätimme kuitenkin eilen vähän pysähtyä ja rentoutua, koska turhaahan sitä itseänsä stressillä väsyttää. Nythän on sentään joulu!
Teimme pieniä blinejä mutusteltaviksi, ja kokosimme pienen juustotarjottimen Stiltonista, Gruyeristä ja Briestä ja nautimme hyvän kvitteni-hillon ja keksien kanssa. Juustojen kanssa sopi hyvin lasillinen tummaa Port-viiniä, ja viltin alla istuskellessa ja telkkaria katsellessa oli oikein kiva napostella ja rauhoittua Sunnuntai-iltaan.


What a busy weekend! As the Christmas is approaching very fast, calendar seems to be packed with parties and other activities. Time is running so fast, and already next Saturday I'm supposed to fly back to Finland for Christmas. Because of all the hussle and bussle we decided to slow down a bit yesterday; there's no point of getting yourself too tired or stress. It's Christmas after all! We put together couple of tiny bilinis and a little cheese board with Stilton, Gruyer and Brie and had some quince jam and water bisquits on the side. A nice dark Port suited the cheeses well, and it was such a nice relaxing Sunday evening under the duvet and watching some telly with T.

No comments:

Post a Comment