Wednesday, 16 December 2009

Frittata


Kiireet sen kuin jatkuvat, mutta tämä viikko on tuonut tullessaan kivoja uutisia ja ylipäätään mukavaa joulun odotusta. Tällä viikolla piipahdan kolmissa pikkujouluissa, lopettelen työprojektini, ostan miltei kaikki joululahjani ja pakkaan kamani ja lennän Suomeen. Miksi aina täytyy jättää kaikki niin viime tinkaan?Mutta ehkäpä juuri tämän kaiken hässäkän jälkeen, tuntuu aina niin ihanalta sitten vaan tupsahtaa Suomeen ja rentoutua joulun viettoon.

Eilen tultiin kotiin vasta aika myöhään, joten pistimme kokoon vaan pikaisen fritattan katkaravuista ja chorizosta. Paistoin chorizo-paloja pannulla sipulin kanssa. Lisäsin kourallisen tuoretta pinaattia, pari viipaloitua perunaa ja kynnen valkosipulia joukkoon ja sekoitin. Vatkasin 6 munaa kulhossa ja lisäsin lurauksen kermaa ja suolaa ja pippuria. Kaadoin pannulle chorizon ja pinaatin päälle, ripottelin päälle katkaravut ja hieman tuoretta timjamia ja pistin uuniin grillin alle pariksi minuutiksi kunnes päällys oli hyytynyt. Syötiin rucolan kanssa.

Busy times are continuing, but this week has brought some great news and overall nice Christmas atmosphere to us. This week I have three Christmas parties to attend, have to finish my stuff at work for the year, buy most of the Christmas presents and pack my bags and fly to Finland. Why do we always have to leave everything to last minute? But perhaps because of all this rush and hurry, it is then so nice to arrive to Finland and relax and prepare for a lovely family Christmas. Yesterday we came home quite late, so we put together just an easy frittata with chorizo and prawns. I fried some chorizo in a pan with onions. I added handful of fresh spinach, couple of slized boiled potatoes and a crushed garlic. I mixed 6 eggs in a bowl with little bit of cream and salt and pepper, and poured on top of everything in a pan. I topped with prawns and some fresh thyme and placed it under a hot grill until the egg on top set. We enjoyed the frittata with some rocket.

No comments:

Post a Comment