Lauantaina tämä äiti sai hiukka omaa aikaa ja suuntasi kampaajalle hemmoteltavaksi. Vaikka takaraivossa jyskyttikin hienohko huono omatunto nuhaisen pikku-tyypin jättämisestä pariksi tunniksi, päähieronta, cappucino ja läjä roskalehtiä oli aika herkkua.
Ja mikä parasta, kotiin tullessa keittiöstä löytyi tämä!
Lisäkkeeksi tein helpot kermaperunat (vinkiksi Nigel Slaterin tapaan, että vuoka kannattaa pikaisesti pyyhkäistä valkosipulinkynnellä ennen perunoiden latomista) ja kyllä maistui.
Lisää tällaisia Lauantaita (miinus nuhainen mini-ukkeli)!
And the best thing is that when coming home, I had this waiting in the kitchen!
T had marinated a leg of lamb in garlic, parsley, thyme, salt and pepper and poured over also some white wine. The best would be to leave the meat in the marinade even over night, but we put it in the oven after an hour or so and left it there for three hours, in 150c.
To go with the meat I put together quick dauphinoise potatoes (tip from Nigel Slater: rub your dish with half a clove of garlic before putting the potatoes in), and boy it was nice.
More these kind of Saturdays please! (minus the poorly feeling little bear)
No comments:
Post a Comment