Saturday 9 April 2011

Japanese little bags


Photo from here.

Ystäväni Caroline on tehnyt käsintehtyjä Japanilaisia pussukoita niin kauan kun olen hänet tuntenut. Sain oman pussukkani lahjaksi vuosia sitten ja siitä on tullut ihan korvaamaton matka-seuralainen mikä kantaa kaikki kosmetiikkani reissuilla. Käytän pussia myös joskus kameroiden, iPodien ja puhelimien kuljettamisiin.

Pussukoille on tullut niin kova kysyntä, että Caroline päätti pistää niille ihan oman kotisivun pystyyn. Jokainen pussi on käsintehty, ja jokaiseen palaan kangasta liittyy jonkinlainen tarina. Jos kiinnostusta löytyy niin käykää ihmeessä katsomassa!


My dear friend Caroline has been making these little Japanese bags since I've known her. I got my one years ago as a gift from her, and it has become irreplaceable item on my travels. I use it carry all my cosmetics and sometime my camera and phone too.

There was such a big demand for these bags, that Caroline decided to set up a website just for them. Every bag is handmade and every piece of fabric has their own story. If you are interested, go and check the link above!

No comments:

Post a Comment