Monday, 11 October 2010

Lunching



Sarjassamme hyvää ja helppoa nopeasti. Edellisen päivän kokonaisesta broilerista oli vielä jotain jäljellä joten napsin kanasta lihat talteen, ja kiehautin pikaisesti 3 minuutin riisinuudelit. Huuhtelin nuudelit kylmällä vedellä ja valutin, lisäsin niiden sekaan kanat, leikkasin reippaasti mukaan punaista ja vihreää chiliä ja tuoretta korianteria. Kevätsipulikin olisi ollut kiva, mutta sitä ei tällä kertaa kaapista löytynyt. Kastikkeeksi lurautin sekaan vain hieman Thai-kalakastiketta ja puolikkaan limen mehun ja se oli siinä. Tämä toimisi tosi hyvin myös vaikka naudanpaistin jämien kera!

This belongs again to the category: "something easy and nice but quickly". We had some leftover chicken from the previous night's roast so I picked up the meat and boiled quickly some rice noodles. I washed the noodles in cold water, drained and added the chicken in. Lots of chopped red and green chilli went in as well as some fresh coriander too. Spring onions would have been perfect but this time we didn't have any. As a dressing I just poured in a bit of Thai fish sauce and juice of half a lime. This would be really nice with some leftover beef as well!

No comments:

Post a Comment