Thursday 29 April 2010

Pikainen alkupala



Jos haluaa pikaista ja helppoa alkupalaa, kannattaa kokeilla kanan maksaa. Poistin ensin maksoista kaikki jänteet ja muut epäsiisteydet. Paistoin kuumalla pannulla 4-5 minuuttia, kunnes maksat olivat vielä hieman pinkkejä sisältä. Lisäsin pari valkosipulinkynttä ja kuullotin vielä hetken. Pari ruokalusikallista creme fraichea, loraus sitruunamehua ja suolaa ja pippuria. Annan maustua n. minuutti ja ennen tarjoilua lisää iso kourallinen tuoretta hakattua persiljaa. Tosi hyvää esim. tuoreen leivän kera!

If you want quick and easy starter, try chicken livers. I first cleaned the livers and cut all the unnecessary parts off. I fried them in a hot pan for 4-5 minutes until they were still a bit pink inside. I added couple of chopped garlics and fried for another minute or so. Few tablespoons of creme fraiche, squeeze of lemon and some salt and pepper, that's it. Just before serving add a handful of chopped parsley, and have the livers e.g with some nice bread.

No comments:

Post a Comment