Viime viikko hurahti työn merkeissä Barcelonassa, ja vaikka kaupunki ihana onkin, oli kyllä niin mukava palata kotiinkin. Varsinkin kun edessä odotti viikonloppu täynnä kaikenlaisia kivoja juttuja!
Lauantaina kutsuimme ystäviä katolle grilli-bileisiin, ja mukavaa oli! Kuumat kelit ovat jatkuneet nyt pari viikkoa Lontoossa, ja katolla istuskelu, rupattelu ja grillailu on ihan parasta Lauantai-päivän viettoa.
Kokkailimme grillissä kaikenlaisia lihoja, mukana mm. taas Jerk Chickeniä ja Mango Salsaa, erinlaisia lampaankyljyksiä ja makkaroita. Ystävät toivat mukanaan mm. kokonaisen meriahvenen ja päivän kohokohta oli ehdottomasti Perulaiset Anticuchokset. Silmäni hieman laajenivat ja täytyy myöntää että niskavillat nousivat hieman pystyyn kun kuulin mistä nämä kebabit oli valmistettu. Lähi-lihamestarimme oli siistinyt ja leikannut ohuiksi siivuiksi kokonaisen... NAUDAN SYDÄMEN, jonka ystävämme olivat sitten marinoineet yön yli. Marinadissa oli kuulemma mm. Perulaista chilijauhetta, paljon valkosipulia, punaviinietikkaa ja kuminaa.
Kebabit laitettiin kuuman kuumaan grilliin ja paistettiin täysin kypsiksi. En usko että ketään oikein olisi medium-raaka sydän innostanut. Mutta miten hyviä nämä kebabit sitten olivatkaan! Etikka oli tehnyt sydämestä älyttömän mureaa, ja koostumus oli kuin oikein hyvin paistettu pihvi. Näitä tehtiin parikin kertaa illan aikana, ja heti kun muistan pyytää reseptin marinadiin ystävältämme tullaan sydän-kebabeja tekemään meillä uudestaan!
I spend last week in Barcelona for work, and even though the city is so lovely it was still very nice to get back to London. Especially when there were loads of good things happening during the weekend.
On Saturday we invited friends to the roof for a barbecue, and it was such a nice day! Lovely weather has lasted for couple of weeks now in London, and I can't think of a better way to spend your Saturday than chatting with friends, enjoying good food and relaxing.
We barbecued different kind of meats, including Jerk Chicken and different kind of lamb chops again. One of our friends brought a whole sea bass but the highlight of the day were definitely the Peruvian Anticuchos. I have to admit that the hair in the back of my neck went up a little bit when I heard what these lovely looking kebabs were made of. Our local butcher had trimmed and sliced... A WHOLE BEEF HEART, which our friends had then marinated overnight. Apparently marinade included at least specific Peruvian chili, cumin, loads of garlic and red wine vinegar.
We put the kebabs into very hot barbecue and left them there until they were well done. The thought of pink medium cooked heart didn't really sound too appealing... But oh boy how delicious these kebabs were! The vinegar had made the heart super tender, and the consistency was like very well cooked steak. We did these couple of times during the day, and as soon as I remember to ask the recipe from our friend, they are back in our barbecue!!
No comments:
Post a Comment